Αθηνά Βακάλη

Η Αθηνά γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διεθνών Σπουδών, έκανε το μεταπτυχιακό της στο Ναυτιλιακό Δίκαιο στο Cardiff University και αργότερα ολοκλήρωσε το Executive Leadership Course στο London Business School.

Το ταξίδι της με τη Yoga ξεκίνησε το 2002 παράλληλα με την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της ναυτιλίας, όπου εργάστηκε σχεδόν δύο δεκαετίες. Το 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη διδασκαλία της Yoga. Έχει πτυχίο διδασκαλίας Hatha Yoga RYT200 από το Ghyta Yoga School και διδασκαλίας Yoga σε παιδιά από το Yoga Kids International και το Rainbow Yoga Kids.

Το 2016 ολοκλήρωσε τα Meditation Facilitation Mentorship Program και Yoga Ethics Course με τον Michael Stone και παράλληλα ξεκίνησε τη μαθητεία της με τον Alessandro Ortona, με τον οποίο ολοκλήρωσε το 14μηνο Hatha Yoga Studentship το 2018 και συνεχίζει να μαθητεύει μέχρι σήμερα. Έχει παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, workshops με τους Richard Freeman, John Friend, Doug Swenson, Patrick Broome, Helen Say.

Έχει πτυχίο Thai Massage Level 1 του Mindful Touch Training και ασχολείται με το Reiki έχοντας λάβει μυήσεις 1ου και 2ου βαθμού.