Σεμινάρια

Yoga & Myofascial Self-Release II
– Κυριακή, 13/10 Yoga & Self-Myofascial Release: Upper Body
Ιδανικό για όσους έχουν ένταση στην αυχενική μοίρα ή πόνο στην πλάτη, απαραίτητο για όσους ζουν με χρόνιο πόνο, παθολογία στη σπονδυλική στήλη ή στους ώμους, αυχενικό σύνδρομο, ευθειασμό κλπ.
– Κυριακή, 20/10 Yoga & Self-Myofascial Release: Lower Body
Ιδανικό για όσους αθλούνται ή έχουν κόπωση στα κάτω άκρα, απαραίτητο για όσους έχουν θέματα με τα γόνατα, τη μέση ή τα ισχία. Θα χρειαστείτε: μία πετσέτα προσώπου, μία αθλητική / γερή κάλτσα και τουλάχιστον δύο (ιδανικά 3) μπαλάκια του τένις.

Συμμετοχή σε ένα εργαστήρι:
€20 / €15 για μαθητές της σχολής με συνδρομή

Συμμετοχή και στα δύο εργαστήρια, 13 & 20/10:
€30 / €20 για μαθητές της σχολής με συνδρομή

Κρατήσεις και πληροφορίες: Μήνυμα στη σχολή ή καλώντας την Τίνα στο 6992179876. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ένα βιωματικό σεμινάριο που συνδυάζει τη γιόγκα με τεχνικές μυοπεριτονιακής αυτο-απελευθέρωσης με την Τίνα Ζυμαράκη, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη 13:00. Το Myofascial Self-Release (MSR) μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά δεν είναι! Πρόκειται για απλές κι αφάνταστα αποτελεσματικές τεχνικές αυτό-μάλλαξης με τη βοήθεια από μπαλάκια του τένις, που εστιάζουν στα λεγόμενα σημεία πυροδότησης (trigger points) εντάσεων στο σώμα. Η μυοπεριτονιακή θεραπεία έχει αποδειχθεί πολύτιμη για πληθώρα μυοσκελετικών θεμάτων, ενω τα οφέλη σε σωματικό, ορμονικό και ψυχονοητικό επίπεδο είναι πολλά.

Στόχος του workshop είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιστασιακούς ή χρόνιους πόνους και να σας δώσει τα εργαλεία και το know how να εφαρμόζετε τις τεχνικές που θα γνωρίσετε και στο σπίτι. Με την εφαρμογή ειδικών πιέσεων και διατάσεων σε κομβικά σημεία θα έχουμε την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε κινητικότητα και να ανακουφίσουμε τυχόν περιορισμούς στο σώμα, ανακαλύπτοντας νέες διαστάσεις ευκαμψίας κι ευεξίας. Μέσα από μια γιογκική προσέγγιση με συνειδητή αναπνοή, θα εντάξουμε στην ακολουθία παραλλαγές θέσεων που προάγουν άμεση ανακούφιση και σφαιρική χαλάρωση.

Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για ασκούμενους στη γιόγκα που επιθυμούν να διευρύνουν το εύρος κίνησης αλλά και για όλους όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από συσσωρευμένες εντάσεις, απολαμβάνοντας ένα προσβάσιμο και άκρως χαλαρωτικό δίωρο.

Θα χρειαστείτε: μία πετσέτα προσώπου, μία αθλητική / γερή κάλτσα και τουλάχιστον δύο (ιδανικά 3) μπαλάκια του τένις.

Κόστος: €20 / €15 για μαθητές της σχολής με συνδρομή

Κρατήσεις και πληροφορίες: Τίνα 6992179876

Πώς λειτουργεί το MSR και περισσότερα οφέλη: http://www.physiostirixis.gr/gr/texnikes.aspx?TechID=3
See less