ο χώρος

Το Gandhis Cup of Tea Yoga & Pilates Studio, ιδρύθηκε μέσα από την αγάπη μας για τη γιόγκα και το πιλάτες.

Αυτή η αγάπη έκανε το Gandhis Cup of Tea Yoga & Pilates Studio ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο, κατάλληλο να χαλαρώνετε και να δραπετεύετε από οτιδήποτε διαταράσσει την καθημερινή σας ηρεμία.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με yoga mats, μαξιλάρια και όλα τα απαραίτητα βοηθήματα για την πρακτική της γιόγκα και του πιλάτες. Οι μαθητές οφείλουν να έρχονται μόνο με άνετα ρούχα! Στο χώρο υπάρχει πόσιμο νερό φίλτρου και δυνατότητα να ετοιμάσετε ένα τονωτικό τσάι. Έχουμε ανοιχτή δανειστική βιβλιοθήκη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα να τη χρησιμοποιείτε!

Θα μας βρείτε στα Άνω Πετράλωνα, μία παλιά γειτονιά της Αθήνας με νεοκλασικά κτίρια και δρόμους χωρίς φανάρια, δίπλα στην υπέροχη ενέργεια του λόφου Φιλοπάππου!

Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει μέσω των σταθμών του ηλεκτρικού – ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Πετράλωνα» (10’ περπάτημα), μέσω του Μετρό «Κεραμεικός» (5’ περπάτημα), αλλά και με δικό σας μεταφορικό καθώς στους γύρω δρόμους είναι πολύ εύκολο να βρείτε θέση για το αυτοκίνητό σας.