Νάσια Χαρίση

Η Νάσια είναι μαμά ενός μικρού γιόγκι. Διδάσκει Ηatha και Vinyasa Υoga από το 2012. Ξεκίνησε τη μαθητεία της με τον Ανδρέα Προβελέγγιο και παραμένει πάντα ασκούμενη στη γιόγκα και το διαλογισμό δίπλα στους δασκάλους της Alessandro Ortona και Swami Nirvikalpa. Από την αγάπη και την αφοσίωση της στην πρακτική, η διδασκαλία ήρθε το 2012 πολύ φυσικά, και τρία χρόνια αργότερα ιδρύει μαζί με τους συνεργάτες της το Gandhis Cup of Tea Yoga & Pilates Studio.   

 Έχει ολοκληρώσει δύο εκπαιδεύσεις δασκάλων στη “Raja Yoga” και “Prenatal Yoga” με διεθνή αναγνώριση από την “International Yoga Teachers Training Association”, και τη “Yoga Alliance” (RTYA 500h) και ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης «μαθητών» με τον Alessandro Ortona (200h), ενώ παράλληλα φροντίζει να βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς μάθησης, ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, την Ινδία και την Αμερική παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους.

Είναι πτυχιούχος της νομικής με μεταπτυχιακές σπουδές, κάτοχος πιστοποίησης πρώτου βαθμού Reiki, και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Τα μαθήματα της έχουν δυναμική αλλά και έμφαση στη σωστή θέση του σώματος και την αναπνοή. Ακολουθεί το παραδοσιακό ιδεώδες της yoga σε συνδυασμό με τις αρχές της σύγχρονης  αθλητικής επιστήμης, εξατομικεύοντας και προσαρμόζοντας τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή με στόχο τη συγκέντρωση του νου και τη συνειδητοποίηση μιας μικρής, κάθε φορά, αλλαγής!